Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Budapest és dunántúli vonzáskörzete" by Katalin Pálfy * Book PDF Kindle ePub Free

Budapest és dunántúli vonzáskörzete

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Budapest és dunántúli vonzáskörzete
  • Author : Katalin Pálfy
  • Release Date : January 01, 2021
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 6832 KB

Description

Ez az e-könyv az Élmények és látnivalók Magyarországon című útikönyv-sorozat Budapestet és dunántúli vonzáskörzetét bemutató kötete. A nyolc e-könyvből álló sorozat Magyarország egy-egy turisztikai régióját mutatja be.

A sorozat nem csupán a régió műemlékeihez és természeti értékeihez nyújt útikalauzt, de tartalmaz turisztikai tippeket, extrém és szabadidős sportolási lehetőségeket, és megismertet a régió bor- és gasztronómiai kultúrájával is. Tippek sorát ajánljuk a családoknak, baráti társaságoknak, kirándulóknak, a bakancslistát íróknak, a wellness-mániásoknak és az amatőr fotósoknak.

A sorozat alapja az Élmények és látnivalók Magyarországon című útikönyv 7., átdolgozott kiadása, mely nemcsak e-könyvként, de nyomtatásban is megvásárolható a kiadó weboldalán (www.wellpress.hu) és a könyvesboltokban.



Budapest mellett a kötetben szereplő további települések:

Biatorbágy, Budajenő, Budaörs, Budapest, Csobánka, Csolnok, Dömös, Dorog, Dunabogdány, Érd, Esztergom, Kisoroszi, Leányfalu, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Piliscsaba, Pilismarót, Pilisszentkereszt, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Ráckeve, Solymár, Százhalombatta, Szentendre, Szigetbecse, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Tahitótfalu, Telki, Tinnye, Tokod, Visegrád, Zsámbék.


Download Free Books "Budapest és dunántúli vonzáskörzete" PDF ePub Kindle